Головна » Новини » Інтер'єр року 2018

Інтер’єр року 2018

Ceramic moodboard , «дошка настрою» про тенденції дизайну 2019:

Наш стенд Ceramic moodboard, «дошка настрою» про тенденції дизайну 2019.

Джерела натхнення для професіоналів сьогодні дуже різноманітні: суспільство, мистецтво, наука і технології … Дизайн став невід’ємною частиною відображення кон’юнктури та смаку споживача, в контексті життя суспільства і змін у світі.

Суспільство стало критично вразливим в інформаційному шумі, поширеному в хаосі.

Тренди 2019 – в пошуку нового досвіду, в тому числі духовного, покликані підтримувати, властиве людині-самобутність, унікальність мислення і творчості, протистояти технологіям віртуальної реальності, алгоритмам соцмереж і фальсифікованої інформації.

Палітра на 2019 рік все ще нейтральна, пом’якшена і включає багато сірих тонів – перечекати економічну негоду, піти від тривожних думок, сховатися від міського шуму, доповнюється все більшою рішучістю і прагненням знайти способи відрізнити реальність від фантазії. Нас чекають більш насичені і позитивні тони, що дозволяють встановити контроль над штучним інтелектом, де акцентами стають почуття, прояв інтуїції, критичне мислення, якими володіє тільки людина.

Визначено 4 тенденції, які будуть яскраво простежуватися в керамічній моді у 2019 році і як завжди фонова частина проекту керамограніт і керамічна плитка невід’ємна частина проекту.

Дизайн На чолі кута тренда Design – ефектний вигляд. Складні комбінації відтінків, виразні фактури, незвичайна розкладка. Варіації на тему творчості групи Мемфіс і імітації графіті, «наївний» малюнок та акцентовані сліди пензля, ламана геометрія, шеврони всіх мастей та ефект об’єму.

Комфорт Тренд Comfort робить ставку на глибокі тони, що дозволяють розслабитися і зануритися в себе, та природні фактури. Звідси імітації мармуру та інших натуральних каменів, великий формат плитки для меншої кількості швів. Другий варіант – спокійний геометричний орнамент. Палітру в відтінках чорного, білого і бежевого бадьорять сполохи золотистої мозаїки.

Спогади Memories – занурення в минуле. Припорошені, вицвілі відтінки, зістарені поверхні створять атмосферу минулих днів. До приємних спогадів віднесли імітації дощатої підлоги в палітрі натуральної деревини. Екскурс в античність – всі різновиди модного терраццо.

Поезія Poetry – делікатні фарби, флоральні мотиви, акварельні ефекти. Ботаніка стилізована або імітує реальність, з вираженою фактурою або шовковисто-гладкою поверхнею. Поєднується з дрібним геометричним візерунком, що задає чіткий ритм.

Дякуємо за відвідування нашого стенду, стежте за нашими новинками на www.facebook.com/GalleriaPocellanato

Останні записи