Головна » Новини » Ceramic tile trends 2021

Ceramic tile trends 2021

6 НОВИХ ТРЕНДІВ КЕРАМОГРАНІТА В 2021 РОЦІ

Керамічна плитка – це не лише міцний і практичний матеріал, але і здатний перетворити будь-яке приміщення. Після аналізу пропонованих виробниками нових колекцій ми визначили шість ключових областей в яких популярність керамічної плитки зросте в 2021 році.
– Тенденція до природності кольорів, що відбивають різні елементи природи, такі як пляжний пісок, текстура деревини і привабливість нічного неба.
– Камінь і мармур залишаться в моді, а широкоформатна плитка стає усе більш популярною в елітних житлових комплексах.
– Геометричні візерунки стають сміливішими і використовуються у багатьох приміщеннях, як комерційного, так і житлового призначення.
– Білий колір як і раніше популярний, особливо коли мова заходить про ванну або кухню.
– Керамічна плитка, що використовується як меблі, стане сміливішою і вишуканішою.
– Широкоформатна керамічна плитка, яка постійно удосконалюється і поповнюється новими колірними палітрами, в 2021 році стане більше і отримає ширше поширення.

1. Черпаючи натхнення в природі:
Тенденція до витонченої розкоші стала відбиватися у безлічі кольорів, текстур і цілих діапазонах, натхненних природою. Керамічна плитка, що імітує зовнішній вигляд дерев’яних дощок, м’які вигини пляжного піску і змішування різних текстур і кольорів для створення природної палітри, видно в кожному з наступних прикладів. У цих прикладах поли створюють безшовну інтеграцію за рахунок використання керамічної плитки в різних природних елементах.

2. Керамограніт під камінь і мармур:
Ще кілька років тому плитка під камінь була явно штучною, але сьогодні, завдяки безперервному розвитку технологій, вона практично невідмітна від натуральних кар’єрних матеріалів. Типові прожилки, зерниста і нерегулярна текстура, природні відтінки каменю поєднуються з міцністю керамогранита в колекціях універсальної і елегантної підлогової і настінної плитки, відповідної для укладання як усередині, так і на відкритому повітрі, в домашньому і комерційному контексті. Сьогоднішня плитка під камінь доступна в різних кольорах і моделях. На відміну від справжнього каменю, керамогранит з імітацією каменю не вимагає спеціального відходу і легко очищається з використанням простих доступних засобів, тому вона продовжує залишатися такою популярною.

3. Об’ємні і геометричні візерунки:
Використання керамічної плитки з виразним геометричним малюнком або орнаментом не втратило актуальність і залишається модним вибором сьогодні. Така плитка надає додатковий об’єм, моделює тривимірний простір і додає динаміки, що робить інтер’єр цікавим і сучасним, особливо популярним серед молоді. Навіть у спрощеному виді додавання простої мозаїки або керамічних інсталяцій у вигляді риб’ячої луски або бджолиних сотів справляє вражаюче візуальне враження. Використання витончених ліній і геометрії залишатиметься в тренді ще деякий час.

4. Білий колір як і раніше в тренді:
Ніщо не виглядає так бездоганно, як повністю біла кухня або ванна кімната. Біла плитка – це чистий, свіжий вибір для підлогового покриття у будь-якій кімнаті, від білої матової і светоотражающей полірованої плитки до плитки з текстурованою обробкою. Білий можна використати у будь-якому із стилів, візерунків або форм, згаданих в кожній з цих тенденцій. Подумайте про білу плитку, білий камінь або мармур. Білий допомагає відкривати простір і жодним чином не означає, що він нудний.

5. Шестикутник стає усе більш популярним:
Така плитка буває незграбної або геометричної форми. Вона може бути трикутною, зігнутою або неправильною за формою для створення різних шестикутних візерунків. Великі поверхні можуть обробляти ширший малюнок і розмір шестикутника. У невеликих приміщеннях фокусні точки можна легко створити, використовуючи будь-яку з нових шестикутних плиток, доступних в нашій галереї в різних кольорах і дизайнах.

6. Плитка великого формату голосно заявляє про себе в 2021 році:
Плитка надвеликих розмірів – одна з найважливіших тенденцій у керамічній галузі останніх років. Надвеликі плити міняють сприйняття плиткової підлоги як з точки зору декоративної дії, так і з точки зору різкого зменшення оптичних перешкод за рахунок відсутності видимих швів. Що раніше призначалася для промислових або громадських приміщень, широкоформатна плитка стала однією з найпомітніших змін на ринку керамогранита. Виробники представили оригінальні колекції, присвячені широкоформатній керамічній плитці, пропонуючі безліч варіантів кольору, фактури і стилів.

Коли справа доходить до вибору керамічної плитки, найбільш відповідної для Вашого проекту, – немає суворих правил. Виберіть краще співвідношення ціни і якості і надихніться безліччю нових способів використання керамічної плитки для створення прекрасного дизайну.

Останні записи